Γερασιμος Δαμουλακης

Δήμαρχος Μήλου

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Φίλες και φίλοι, επισκέπτες του νησιού μας,

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Μήλου , είναι ένας ζωντανός θεσμός που φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια συνεπούς πορείας και προσφοράς στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας.

Με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ του Δήμου Μήλου, καλύπτει όλα τα ενδιαφέροντα, χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης στο ανακαινισμένο Αρχαίο Θέατρο Μήλου και στο Συνεδριακό Κέντρο  “Γεώργιος Ηλιόπουλος”, αναβαθμίζοντας χρόνο με τον χρόνο την πολιτιστική πραγματικότητα  του τόπου μας.

Οι τέχνες τα γράμματα , ο Πολιτισμός μας, είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ο ισχυρότερος δεσμός της πατρίδας μας με τον υπόλοιπο κόσμο. Η αξία της πολιτιστικής έκφρασης  και το μοίρασμα εμπειριών μέσα από την τέχνη, την μουσική, το θέατρο και το χορό, σε συνδυασμό με την προώθηση της τοπικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς, είναι ανεκτίμητη.

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσοι κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος στο Φεστιβάλ και ιδιαιτέρως τα παιδιά της Μήλου που συμμετέχουν σε αυτό, μέσα από τις μουσικές και θεατρικές ομάδες του νησιού μας.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς και ιδιαίτερα στον μέγα χορηγό μας την IMERYS S.A για την ουσιαστική συνδρομή τους.

Τέλος ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην προετοιμασία και την διοργάνωση του 26ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Μήλου , αλλά και όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της κάθε εκδήλωσης ξεχωριστά.

Σας προσκαλώ να μοιραστούμε μαζί αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία!

 

Ο Δήμαρχος Μήλου

Γεράσιμος Δαμουλάκης

Μέλος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε.

Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Κ.Ε.Δ.Ε.